Wij zijn Joke en Albert Augustinus en samen met onze kinderen zijn wij in 2015 naar Ingen verhuist en hebben wij de oude camping van Sijll overgenomen.
wij zijn een SVR camping, dit betekent ‘rust, ruimte en gezellige boerderij taferelen’.

voor ons als familie zijn boerderijdieren een  leuke hobby en toen wij de camping begonnen hebben we besloten onze hobby met u te delen!

Naast de camping hebben wij een slagerij in Tiel, vanuit hier verzorgen wij catering en slagerij-boodschappen op de camping.
Wanneer u in de ochtend besteld nemen wij de slagersboodschappen
’s avonds voor u mee naar de camping.

Nieuwsgierig naar het aanbod? Kijk op www.verspleinaugustinus.nl voor meer informatie.

 

Regels willen wij zo weinig mogelijk opleggen, maar toch ontkomen ook wij hier niet aan:

 • Auto’s mogen niet bij de caravan blijven staan, alleen bij aankomst en vertrek van de vakantieperiode.
 • v.p. afval scheiden in de aangeleverde vuilniszakken van de camping>
  Afval kan tussen 8:00 uur en 11:00 uur op de daarvoor aangegeven plaats worden gedeponeerd, deze wordt na deze tijd opgehaald. Dit kan op maandag en woensdag. Het is niet toegestaan om uw afval ’s nachts buiten te laten staan.
  Verlaat u de camping op zondag dan kunt u het afval bij vertrek aan het pad zetten voor uw kampeerplek. Buiten deze tijden is deponeren van afval niet toegestaan.glas en karton dient u in te leveren bij de supermarkt.
 • Wij houden de zondagsrust in ere, hierbij kunt u letten op geluidsoverlast enzovoorts.
 • Honden aangelijnd houden op de openbare gedeeltes v. d. camping. U dient uw hond buiten de camping uit te laten.
 • Het is niet toegestaan de schuur of dierenweiden betreden en de dieren te voeren, zonder hiervoor toestemming te hebben verkregen.
 • Het geluidsniveau van radio, televisie en/ of andere geluidsbronnen dient zodanig te zijn dat anderen hiervan geen hinder ondervinden.

  Hygiëne en milieu zijn belangrijke aandachtspunten voor ons. Wij hopen ook voor U. Dit houdt de camping en het sanitair het aanzien waard

Wij wensen u een prettig verblijf,

Fam. Augustinus.